Servicis

Els següents servicis poden ser utilisats des del vostre ordenador o dispositiu mòvil sempre que tingau accés a internet. També podeu integrar-los en la vostra web.

Si voleu ferramentes que pugau instalar en el vostre ordenador aneu a Descàrregues.

Diccionari General de la Llengua Valenciana

El Diccionari General de la Llengua Valenciana arreplega tot el lèxic valencià en les seues definicions en valencià i l’explicació de les diferents accepcions. És també un diccionari etimològic i conté entrades de llenguages tècnics i especialisats. Esta versió del diccionari inclou tota la flexió verbal i busques assistides per a ajudar-te a trobar lo que busques.

Diccionari General de la Llengua Valenciana per a Android

Una aplicació d'Android per a que pugues utilisar el Diccionari General de la Llengua Valenciana en totes les seues funcions des de dispositius mòvils.

Diccionari Ortogràfic Valencià-Castellà/Castellà-Valencià

El Diccionari Ortogràfic Valencià-Castellà/Castellà-Valencià oferix múltiples opcions de busca simple i alvançada, mostra la flexió de qualsevol verp i convertix números a lletres. Escomençà com un proyecte informàtic d'esta web i actualment està hostajat en la web de la RACV.

Corrector ortogràfic

Si necessiteu corregir un text sense haver d'instalar res en l'ordenador o dispositiu a on esteu podeu utilisar el corrector ortogràfic en llínea.

Cites culturals

Si teniu la vostra pròpia web podeu posar unes cites culturals per a que els visitants les lligguen. Consulteu les instruccions per a instalar-les.

Tira Ecol en valencià

Podeu publicar en la vostra web la Tira Ecol en valencià, es tracta d'una tira còmica d'humor unes voltes geek, absurt o friki. Consulteu les instruccions per a publicar-la.

servicis/index.txt · Última modificació el: 2012/11/11 10:23 per admin
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0