Mozilla Thunderbird en valencià

Mozilla Thunderbird és un client de correu electrònic, que facilita enormement la gestió dels mensages. Instala'l i podràs convertir-lo en una ferramenta per a escriure i deprendre valencià gràcies als complements següents.

Traducció al valencià

Una volta estigues utilisant Mozilla Thunderbird instala el següent complement:

Per a poder activar el valencià hauràs d'instalar també el complement Locale Switcher. Una volta instalat este complement, reinicia Firefox i ves al menú “Ferramentes → Idioma → roa-ES-val”. Reinicia Firefox de nou i per última vegada i ya el tindràs en valencià.

Corrector ortogràfic de valencià

Una volta estigues utilisant Mozilla Thunderbird instala el següent complement:

Cada volta que escrigues un mensage apareixeran marcades en roig les paraules incorrectes, pulsant sobre elles en el botó dret del ratolí podràs vore les sugerències del corrector.

Observacions

Per a instalar els complements que es mostren com experimentals en la web oficial de Mozilla és necessari registrar-se allí. Recomanem que et registres i aixina també podràs enviar una valoració i un comentari de cada un dels complements.

descarregues/thunderbird/index.txt · Última modificació el: 2009/01/16 00:42 per berarma
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0