Mozilla Firefox en valencià

Mozilla Firefox és un navegador d'internet altament flexible, potent i segur. Instala'l i podràs convertir-lo en una ferramenta per a escriure i deprendre valencià gràcies als complements següents.

<box red> IMPORTANT: Instala els complements des de les pàgines que t'indiquem ací per a que en les estadístiques oficials es puguen contar tots els usuaris que utilisen Firefox en valencià. Si ho fas des de qualsevol atra web no contaràs en estes estadístiques, rebaixant l'importància oficial del valencià, i tampoc rebràs automàticament les últimes actualisacions. </box>

Traducció al valencià

Una volta estigues utilisant Mozilla Firefox instala el següent complement:

Per a poder activar el valencià hauràs d'instalar també el complement Locale Switcher. Una volta instalat este complement, reinicia Firefox i ves al menú “Ferramentes → Idioma → roa-ES-val”. Reinicia Firefox de nou i per última vegada i ya el tindràs en valencià.

Corrector ortogràfic de valencià

Una volta estigues utilisant Mozilla Firefox instala els següents complements (només podràs tindre actiu un dels dos):

Si instales els dos, hauràs d'anar a “Ferramentes → Complements” i en la pestanya “Extensions” desactivar el que no vages a utilisar.

Cada volta que escrigues en una caixa de text apareixeran marcades en roig les paraules incorrectes, pulsant sobre elles en el botó dret del ratolí podràs vore les sugerències del corrector.

Diccionari

Una volta estigues utilisant Mozilla Firefox instala el diccionari ortogràfic integrat.

Observacions

Per a instalar els complements que es mostren com experimentals en la web oficial de Mozilla és necessari registrar-se allí. Recomanem que et registres i aixina també podràs enviar una valoració i un comentari de cada un dels complements.

descarregues/firefox/index.txt · Última modificació el: 2009/02/01 21:56 per berarma
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0